Barion Pixel
HírTavasszal újra nyit a vinotékánk

Tavasszal újra nyit a vinotékánk

Április 12-től újra állandó nyitvatartással várjuk vendégeinket füredi vinotékánkban. A pincészetnek is otthont adó villa földszintjén a vásárlás mellett megkóstolhatod a borainkat is – az új évjárat friss tételeit és évjáratos, forgalomban már nem elérhető borokat egyaránt.

Újdonság az idei évre, hogy kibővítettük vinotékánkat, így kényelmesebben áttekintheted a borkínálatunkat. Mindig itt érhetőek el először a legújabb évjáratok, azonban nemcsak ezekért a borokért érdemes ellátogatni hozzánk. A pincészetben régebbi tételekből, egyedi borokból is őrzünk palackokat limitált mennyiségben. Így lehetőség van egyszerre akár több évjáratból is vásárolni, amelyek kóstolásával ráérezhetsz az eltérő adottságú évjáratokból és a hosszabb palackos érlelésből eredő különbségekre.

A vásárlás mellett természetesen a borkóstolás is vonzó program a Balatonfüreden pihenők számára. A borászatunknak otthont adó épületet úgy alakítottuk ki, hogy elegáns környezetben, akár a villa belső termeiben, akár a teraszunkon vagy ősfás parkunkban is borozhassanak a hozzánk betérő vendégek. A múlt évhez hasonlóan pedig idén is több művész munkáit tervezzük kiállítani a villában.

Szerdától szombatig 14 és 21 óra között várjuk a vendégeket, vásárlókat. A nyitás hetében, április 12. és 15. között pedig egy pohár olaszrizlingre is a vendégeink vagytok!

Fel