Barion Pixel
HírAjándékcsomagok az ünnepekre

Ajándékcsomagok az ünnepekre

Mindenkinek sűrű ez az ünnepek előtti időszak, így szerettük volna kicsit megkönnyíteni a dolgotokat. Akár vendégváró borokat kerestek, ajándéknak szánjátok, vagy az ünnepi fogások mellé kerestek borokat, mindenre van megoldásunk. Ajándékcsomagjainkat ráadásul jelentős kedvezménnyel kínáljuk nektek, így idén igazán érdemes ezekkel a balatoni borokkal koccintani.

KARÁCSONYI PARTI
Szeretjük az év végi, ünnepi időszakot a családokkal, barátokkal, kollégákkal való találkozással megtölteni. Beszélgetünk, odafigyelünk egymásra, finom ételeket eszünk, és persze koccintunk. Ilyen alkalmakkor jól jönnek a Villa Gyetvai közönségkedvenc, könnyed borai, amelyek remekül kísérik a partifalatokat, beindítják a bulit, de beválnak vendégfogadáskor, és a vacsora első fogásainak is kiváló kísérői. Karácsonyi parti borcsomagunkba három palack sauvignon blanc-t és három palack sillert csomagoltunk jelentős kedvezménnyel.

Kattints, és nézd meg részleteket a webshopban!

HÓFEHÉR KARÁCSONY
Ebbe az ünnepi borcsomagba két kedvenc fehérborunkból, a 2022-es Olaszrizlingből és a 2021-es díjnyertes Rajnai Rizlingünkből tettünk három-három palackkal jelentős kedvezménnyel, mert úgy gondoltuk, hozzánk hasonlóan mások is szívesen idézik meg a balatoni klasszikusokat a hideg téli napokon. Mindkét bor sokszínűen felhasználható az ünnepi asztalon: az olaszrizling remek aperitif, de jól passzol párolt vagy grillezett halakhoz és szárnyasokhoz is, a rajnai rizlingből pedig töltsünk a töltött káposzta vagy a sült pulyka mellé.

Kattints, és nézd meg részleteket a webshopban!

KARÁCSONY A CSALÁDDAL
A legértékesebb a hozzánk legközelebb állókkal töltött idő. Az év végi ünnepek alatt a hosszúra nyúló ebédek és vacsorák jelentik számunkra az igazán különleges pillanatokat. Ehhez egy olyan ünnepi borsort állítottunk össze és kínálunk jelentős kedvezménnyel, amelyik a Villa Gyetvai komoly borait veszi sorra. Csomagoltunk bele elegáns fehérborokat: egy-egy palack furmintot, chardonnay-t és rajnai rizlinget, egy izgalmas kékfrankost és egy érlelt cabernet franc-t, valamint örök kedvencünket, egy palack sillert.

Kattints, és nézd meg részleteket a webshopban!

BORPÁRLAT ÉS TÖRKÖLYPÁLINKA CSOMAG KARÁCSONYRA
Háromtagú párlatsorozatunkat kényelmesen végigkóstolhatod az idei téli szezonban. Kezdd az olaszrizlingből készített törkölypálinkával, ami a pálinkafőző mester több évtizedes tapasztalatának ötvözete. Majd kóstold meg a merlot borból készített párlatot, hogy a koronát az eperfa hordóban érlelt borpárlattal tedd fel a sorra. A magas minőségű szőlőalapanyagból készített és hosszan érlelt párlatok remek zárást jelentenek egy gazdag ünnepi vacsora végére.

Kattints, és nézd meg részleteket a webshopban!

Fel