A szeptember a szüret ideje. Izgalmas, sok munkával teli időszak, amikor jólesik néha egy kicsit megpihenni. Pláne egy olyan szuper borvacsora kedvéért, mint amit szeptember 23-án tartunk a Gyetvai Villában, Balatonfüred szívében. Varga Dániel, a tihanyi, Michelin Guide-ba is bekerült Füge étterem séfje állította össze a hétfogásos menüt, amely mellé Villa Gyetvai borok kerülnek a poharakba. Ráadásul az eseményt egy pincelátogatással kezdjük, így egyben megismerkedhettek a pincészet munkásságával is.
First scene
Villa Gyetvai Sauvignon Blanc 2022
Goat cheese, beef ham, litchi, waffles
Predator
Villa Gyetvai Riesling 2021
Pike, Japanese parsley, carrots, sheep's cheese
Clear the PH
Szechuan buds
Smoky
Villa Gyetvai Cabernet Franc/Ráta vineyard Tihany 2020
Toad ravioli, smoked cherries
Fly away
Villa Gyetvai Cabernet Franc rose 2021
Pigeon breast, acacia flowers, noodles
Sweet soul
Villa Gyetvai Merlot
Miso, chocolate, plum
See you soon
Gorgonzola, grapes, coffee bonbon
TIME:
2023. 09. 23., 18:00 órától.
At 18:30 cellar visit, from 19:00 wine dinner.
PRICE: HUF 25.500
Online jegyvásárláshoz kattintson Click HERE.
A program min. 15 fő jelentkezése esetén kerül megtartásra.
JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023.09.20. 18:00 óráig.
Információk: bariboglarka@villagyetvai.hu vagy +36 30 949 2783